30 Ağustos 2012 Perşembe

Nail Art - Part 3

 
Son zamanlarda yabancı bloglarda gördüğüm bir ürün vardı. İnce, yapışkanlı bant. Kimi oje sürüp üzerine bantla şekil verip parlatıcı ile bantları sabitliyordu, kimi ise oje sürüp bant ile şekiller veril üzerine başka renk oje sürüp o bantları söküyordu. Bu ürünü baya aradım ama Türkiye'de bulamadım ta ki sevgili Derya bu ürünü de bizler için getirene kadar. Bahsettiğim ürün aşağıda, küçük gözükmesine aldanmayın okadar ince ki uzun süre idare edecektir.
 
 
 
Eğer siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz buraya tıklayarak sevgili Derya ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.
 
Bugün tırnaklarıma bu modeli yapabilmek için önce istediğim renklerde ojeleri tırnağıma özenmeden öylece sürdüm.
 
 
Daha sonra bandı oluşturmak istediğim şekle göre tırnaklarıma sardım. Bantd tırnaklarınıza sarmadan önce sürmüş olduğunuz ojenin tamamen kuruduğudan emin olun yoksa çıkarırken hiç hoş olmayan süprizlerle karşılaşabilirsiniz.
 

Son olarak da tırnaklarımın bu halinin üzeine tekrar oje sürdüm. Oje kuruduktan sonra da yavaş yavaş bantları sökerek işlemimi tamamladım.

 
 
Yüzük parmağımdaki deseni ise buradaki yazımda anlattığım yöntemi uygulayarak A24 numaralı disk ile yaptım. Hepinize kolay gelsin.

Bantların adet fiyatı 2,00 TL
Disk 20,00 TL




 

 

2 yorum:

  1. merhaba canım o tırnak bantının linki ni atarmısın araddım derya ablada bulamadımm link :)

    YanıtlaSil
  2. Şuan bildiğim kadarıyla elinde ürün kalmadı dün son bir kaçtane vardı onları da ben aldım sanırım :) şimdi ürünlerine de baktım ama yok. Dün Derya ile konuştuk yenilerinin siparişini vermiş bile, 2-3 haftaya gelir dedi. Geldiğinde buradan haber veririm.

    YanıtlaSil