26 Ağustos 2012 Pazar

Nail Art - Part 2

 
Daha önceki yazımda sevgili Derya'dan aldığım diskleri tanıtmıştım. Şimdi de bu diskler ile nasıl işlem yapıldığına göz atalım.
 
Öncelikle yukarıdaki fotoğraftaki gibi tırnaklara sahip olmak için bize gereken malzemeler şunlar;
Sol baştan sayacak olursak;
  • Flormar 301
  • Alix Avien 163
  • Flormar 423
  • Golden Rose Nail Art 108
  • Disk A16
  • 1 adet kürdan :)
Fotoğrafta görmüş olduğunuz disk bu yazının başkahramanıdır. Eğer sizde bu güzelliğe sahip olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken buraya tıklayarak çeşit çeşit disklerden birini seçmek olacaktır.

Ben herzaman koyu renk oje sürmeden önce, çıkarırken başbelası bir hale gelmemesi için tırnağıma parlatıcı sürerim. Yine parlatıcımı sürdükten sonra Alix Avien 163 numarayı tırnağıma 2 kat sürdüm. Bunu yaptığımda tırnaklarım şu hali aldı
 
Daha sonra A16 numaralı diskin arkasını çevirip seçmiş olduğum yıldız modelinin üzerine modelin tamamını kaplayacak şekilde Flormar 423 numaralı ojeyi sürdüm.
 

Ojeyi diske sürdükten sonra diskte yıldız deseninden başka bir şey kalmaması için (yani fazlalık olan ojeyi almak için) diski kağıda bir kaç kez bastım.

Diskin en büyük güzelliklerinden biri istediğiniz modeli pek çok renkle oluşturabiliyor olmanız. Diskteki desenden farklı renk yapmak istediğiniz kısmı bir kürdan yardımıyla kolayca temizleyebiliyorsunuz. Ben de diskteki büyük yıldızın içindeki küçük yıldızı farklı renk ile yapabilmek için o kısmı kürdan ile temizledim.


Büyük yıldızın içindeki fazlalığı temizledikten sonra desenin üzerine Golden Rose Nail Art 108 numaralı ojeyi sürdüm ve yine desendeki fazla ojeyi almak için bir kaç kez kağıda bastım.
 


Artık hazır hale gelmiş olan deseni tırnağımın üzerine hafifçe bastırarak bir kaç saniye bekledikten sonra hafifçe kaldırdım.
Tırnaklarımdaki desenlerin daha fazla dayanması amacıyla üzerlerine Flormar 301 numarayı sürdüm.

Anlatması uzun olan bu işlemi yapması son derece kolay. Disklerdeki desenler çok ince çalışılmış olmasına rağmen sorunsuz bir şekilde tamamını tırnağınıza damgalayabiliyorsunuz. Bu diskler için her ne kadar özel ojeleri bulunmaktaysa da ben normal ojelerle de sorunsuz bir şekilde istediğim modelleri elde edebildim. Kolay ve pratik bir şekilde tırnaklarını süslemek isteyen tüm bayanlara tavsiyemdir.

Tüm bu anlatımın bir de videosunu izlemek isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

Diskin fiyatı 20,00 TL
Flormar Ojeler 2,00TL
Alix Avien Oje 2,00 TL
Golden Rose Oje 2,5 TL
 

4 yorum:

  1. Çok beğendim. ben de bu akşam denicem hemen :)

    YanıtlaSil
  2. Mutlaka denemelisiniz. Hem kolay hem eğlenceli :)

    YanıtlaSil
  3. Canım mail adresını göremedim bana mail atarsan bi sey konusmak ıstıyorum senınle nk-1907@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. mail adresim birazojebirazruj@hotmail.com mailinizi bekliyorum :)

    YanıtlaSil